facebook pixel gif identifier
Замовити дзвінок

Упаковка з логотипом

Фільтри
Фільтри
Метод нанесення
Розмір нанесення
Розміри
Колір
Розмір
Матеріал

    Для розвитку бізнесу важливе значення має позитивне сприйняття, довіра до бренду з боку партнерів та клієнтів. У формуванні успішного образу компанії значну роль може відіграти подарункове упакування з логотипом, оформлене в корпоративному стилі. Вона може використовуватися як елемент реклами та маркетингової стратегії, яка забезпечує:

    • конкурентні переваги;
    • просування товару, послуги на ринку;
    • зростання числа покупців;
    • збільшення обсягу продажу та прибутку.

    Оригінальне оформлення подарункової продукції створює позитивне враження про торгову марку, продукт. Тому використання рекламної кампанії брендованої упаковки для подарунків приносить бажаний результат швидко і без додаткових витрат.

    Вибір відповідного дизайну та матеріалів для пакування з логотипом

    Якщо вам потрібні коробки з нанесенням логотипу на замовлення, виберіть у нашій колекції відповідний варіант. У каталозі представлені такі види пакувальної продукції для подарунків та сувенірів:

    1. Квадратні коробки з кришкою.
    2. Короб під пляшки із сіткою.
    3. Фігурні моделі – стільники, серце.
    4. Картонна упаковка під посуд та ділові аксесуари.

    Пропоновані коробки виготовлені з фанери та щільного крейдованого картону. На фанерній поверхні ефектно виглядає лазерне гравіювання. Дизайн картонної упаковки може бути виконаний із застосуванням тиснення, шовкографії, ультрафіолетового друку, тамподруку.

    Застосовувані методи дозволяють отримати якісне зображення, яке помітно здалеку і зберігається протягом усього терміну використання упаковки. А фанерна упаковка навіть після вилучення подарунка може бути шкатулкою або предметами декору!

    Замовляйте стильну упаковку для подарунків з доставкою по всій Україні!